Éjszakai neonparádé a Virágfürdőben!

Jön a vízparti tvisztparti a Hotel Mentholból, és több dalt is hoz még a Roxínház, a fürdőzők világító karkötőket kapnak ajándékba, DJ Voluman pedig a zene mellett fényekkel is varázsol, úgyhogy neonparádéban úszik majd minden – január 10. éjjelén lesz az új év első jókedvű bulija.

 

éjszakai fürdőzésFelüdüléssel, aktív és frissítő kikapcsolódással kezdhetjük az új esztendőt. A zenés éjszakai partin a fedett fürdő élményelemei, a kültéri medence és a jakuzzi vár ránk, természetesen a közkedvelt szauna szeánszokkal.

Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szaunaszeánszokkal és frissítő masszázsokkal. Gőzkabin, finn- és infraszauna, valamint relaxáló, talp-, arc- és fejmasszázs várja a vendégeket.  Természetesen a kültéri élménymedence a 38 fokos jakuzzival és a vízi elemekkel is gondoskodik az est különlegességéről a holdfényes égbolt alatt.

„Szól a tviszt a vízparton”, „fenn az égen ránk nevet a holdfény”, „Isztambul, tarka képzeletem kitárul”, „Hotel Menthol, a dolce vita tombol”, „tviszt, tviszt, a Casino tviszt” – ilyen örökzöld dallamok és, persze, a Roxínház gyönyörű táncosai gondoskodnak majd a fergeteges hangulatról. Ráadásul mindez felnőtteknek csak 1300 forint, 18 év alatti fiataloknak és nyugdíjasoknak pedig 990 forint. A január 10-i Holdfény-partin garantáltan mindenki jól fog szórakozni!

LAN_8120.JPGéjszakai fürdőzéséjszakai fürdőzés

 

 

 

 

 

 

2015zenes_ejszakai_jan10.jpg

« Vissza a hírekhez

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra